Image by Photoholgic

Alles moet (niet) perfect

Perfectionisme vóór je laten werken

Perfectly imperfect

Perfectionisme bouwt zich op. Je hebt het niet op de een of andere dag, maar het is een verzameling van trekjes die samen perfectionisme vormen. Deze samenstelling is bij iedereen weer anders, een soort custom made.

 

Je voelt dat het ergens schuurt. Deze trekjes zitten je eerder in de weg dan dat het je echt vooruit helpt. Toch vind je het loslaten knap lastig. Want hoe, en ook, het geeft je de vorm van discipline die je niet zou willen missen. Herkenbaar?

Je hoeft je perfectionisme niet te elimineren. Sterker nog, je kan je perfectionisme zo ombuigen dat het vóór je werkt in plaats van tegen je. Het omarmen van je perfectionisme, maar ook de imperfectie in jou. Juist samen laten werken. That the key!

Deze bundel helpt jou daarbij. Het helpt de bewustwording vergroten van je perfectionisme. Je laten kennis maken met de verschillende kanten van je perfectionisme. Je krijgt handvatten om de perfectionistische trekjes om te zetten dat het niet meer krampachtig voelt. En dus zorgen dat de twee werelden van perfectie en de imperfecte kant samenwerken met elkaar. En jij de perfectly imperfect zelve wordt. 

Na de bundel heb je dit bereikt:

01

Overzicht in jouw perfectionisme

Perfectionisme uit zich bij iedereen anders. Ook bij jou. Je krijgt overzicht het perfectionisme zich bij jou uit.

02

Handvatten

Scala aan opdrachten en templates tot je beschikking! Opdrachten die de verschillende kanten van de perfectionisme benaderen. Keer op keer inzetbaar.

03

Rust

Door hogere bewustwording wat perfectionisme voor jou betekent en verschillende manieren om perfectionisme vóór je te laten werken in plaats van tegen je, krijg je meer rust in je hoof (en zelfs ook in je agenda. HALLO EXTRA TIJD!)

Bundel 'Alles moet (niet) perfect'.

Perfectionisme vóór je laten werken.

Klik op de onderstaande knop om jouw bundel te bemachtigen.

perfectionisme_FullPackage_smaller.png